Mäksa tõstjad näitasid Neulandi mälestusvõistlustel häid tulemusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäksa SK tõstjad Neulandi mälestusvõistlustel
Mäksa SK tõstjad Neulandi mälestusvõistlustel Foto: Erakogu

Laupäeval, 19. novembril peeti Valgas 12. Alfred Neulandi mälestusvõistlus, kus osa võtsid ka Tartumaa noorte ja juunioride vanuseklassi tõstjad. Võistlejate paremusjärjestus selgus absoluutarvestuses kehakaalu punktitabeli alusel.

Mäksa spordiklubi neiu Triin Põdersoo oli heas hoos, püstitades nii rebimises kui ka tõukamises uued isiklikud rekordid. Rebimises sai Triin Põdersoo kirja 74 kg ja tõukamises 88 kg.

Hästi võistlesid ka teised Mäksa tõstjad. Kehakaalukategoorias kuni 77 kg võistelnud Rauno Karro rebis 97 kg ja tõukas 130 kg, olles nende tulemustega juunioride absoluutarvestuses teisel kohal.

Samuti kuni 77 kg kategooria poisid Kaspar Parm ja Maiko Sepp olid noorte absoluutarvestuses vastavalt neljas ja viies. 16-aastane Kaspar Parm rebis 81 kg ja tõukas 110 kg. 14-aastane Maiko Sepp rebis 79 kg ja tõukas 102 kg.

Üle 100 kg tõukajaid poisse jagus Mäksa ridadesse veelgi: Kerto Pärl tõukas 120 kg, tema vend Raido Pärl tõukas 125 kg. Kerto ja Raido Pärl olid juunioride absoluutarvestuses vastavalt kolmas ja neljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles