Londoni metroorongid sõidavad järgmisest aastast Metecis valminud detailidega

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metallitööstusettevõtte Metec juht Toomas Lepp näitas ligi pool miljonit eurot maksvat uut värvimisliini, mis võtab enda alla suure tsehhi.
Metallitööstusettevõtte Metec juht Toomas Lepp näitas ligi pool miljonit eurot maksvat uut värvimisliini, mis võtab enda alla suure tsehhi. Foto: Margus Ansu

Tartus Ropka tööstusrajoonis autode lisavarustust, meditsiinitehnikat ja masinaehitustööstusele tooteid valmistav Metec Grupp pole viimastel aastatel töötajate hulka suurendanud, kuid tootlikkus ja müügikäive aina kasvab. Seda suuresti tänu uutele tootmisseadmetele, mida ettevõte soetas ka tänavu ligi kahe miljoni euro eest. 

«Ostsime juurde paar tööpinki ja värvimisliini,» andis Metec Grupi juht Toomas Lepp ülevaate tänavustest suurematest väljaminekutest. Ligi pool miljonit eurot maksma läinud uus värvimisliin, mis võtab enda alla suure tsehhi, võimaldab detaile korralikult eeltöödelda, et värv püsiks neil hästi ja kaua peal. Lisaks täiendati torupainutus- ja metalli laserlõikusvõimekust maailma nende valdkondade tipptehnoloogiaga Saksamaalt ja Rootsist. 

Metecis tänavu kõigest toodetust saadav müügitulu on hinnanguliselt 22 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles