Põltsamaa esmatasandi tervisekeskus saab nurgakivi

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurgakivi.
Nurgakivi. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

16. novembril kell 15 pannakse pidulikult nurgakivi Põltsamaa esmatasandi tervisekeskusele. 

SA Põltsamaa Tervis juht Merle Mölder sõnas, et ehitus edeneb jõudsalt. «Oleme väga tänulikud, et kliendid on suhtunud mõistvalt ehitustöödega kaasnevatesse ümberkorraldustesse. Samuti teeb rõõmu, et liigume koostöös lõppeesmärgile üha lähemale.»

Merle Möldri sõnul ehitatakse tööde käigus juurdeehitis Lossi 49 hoonele ning renoveeritakse osad tervisekeskuse esimese korruse ruumid. Tervisekeskuse juurdeehitus- ja renoveerimistööde tulemusena paraneb üldarstiabi teenuste kättesaadavus. Perearstid, SA Tartu Kiirabi, füsioterapeut ja pereõed saavad enda kasutusse tänapäevased, nõuetele vastavad ruumid.

Põltsamaa tervisekeskuse ehitusööde leping allkirjastati 16. augustil 2018. Ehitaja on  OÜ Embach Ehitus ning lepinguline maksumus kokku on 1 876 403 eurot. Tööde valmimistähtaeg on 15. august 2019.

Tervisekeskuse ehitusega seotud töid rahastatakse Euroopa regionaalarengu fondist 988 694 euroga ning ligikaudu 1,3 miljonit panustavad Põltsamaa vald ja SA Põltsamaa Tervis kaas- ja omafinantseeringuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles