Lõunakeskuse parkimisanomaalia põhjus peitis end otse parkla kõrval (3)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõunakeskuse haldusjuht Richard Pajussaar hoiab käes saatjat, mis põhjustas eelmisel nädalal keskuse uues parklas paksu pahandust.
Lõunakeskuse haldusjuht Richard Pajussaar hoiab käes saatjat, mis põhjustas eelmisel nädalal keskuse uues parklas paksu pahandust. Foto: Kristjan Teedema

Esmaspäevases lehes kirjutasime Lõunakeskuse uue osa parklat tabanud anomaaliast, kui eelmisel nädalal keeldusid mitmed võtmevabad ehk nupust käivitamisega autod seal käima minemast. Nagu kohal käinud tehnilise järelevalve reedel selgitas, põhjustas segaduse üks rikki läinud andur. Lõunakeskuse haldusjuht Richard Pajussaar täpsustas eile, et tegemist oli reoveepumpla saatjaga, mis edastas tehnilisi parameetreid pumpla tööd jälgivale hooldusfirmale. Saatja oli aga saanud mingil põhjusel märjaks ja sealt saigi pahandus alguse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles