Kliinikumi EMO juht Kuido Nõmm: terve meeskond on väsinud ja läbi põlenud (19)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna juht Kuido Nõmm jätkab osakonna juhtimist seni, kuni talle leitakse asendaja. Siis jätkab ta tööd EMOs arstina.
Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna juht Kuido Nõmm jätkab osakonna juhtimist seni, kuni talle leitakse asendaja. Siis jätkab ta tööd EMOs arstina. Foto: Sille Annuk

Tartu ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna (EMO) juht Kuido Nõmm leppis möödunud nädala neljapäeval kliinikumiga kokku, et jätkab ametis asendaja leidmiseni. Ligi kümme aastat osakonda juhtinud Nõmm pani ameti maha. Põhjuseks läbipõlemine. Ent arstikittel nurka ei lenda – ta jätkab samas osakonnas tööd arstina.

Viimasel ajal on erakorraliste meditsiini osakondade ülekoormusest olnud palju juttu. Ka Kuido Nõmm tunnistas, et koormus on suur ja nii arste, õdesid kui ka juhti ennast ohustab läbipõlemine. 

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles