Rahingel hukkus tulekahjus mees

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lõuna päästekeskus

Täna varahommikul kell neli teatati päästjatele, et Tartu linna piirkonnas Rahinge külas Ilmatsalu teel ulatuvad kahekorruselise kortermaja teise korruse korteri akendest välja leegid. Kohale saabunud päästjad sisenesid laustules korterisse ning leidsid pärast suurema tule kustutamist hukkunud 57-aastase mehe.

Ühtlasi toodi naaberkorterist välja vanem naine, kes anti kiirabitöötajate hoole alla. Laustules korteri kustutustööd lõpetati kella kuue ajal. Korteri sisustus hävis, selle all asuv korter sai veekahjustusi.

Põlenud korteris ei olnud suitsuandurit. Tulekahju tekkepõhjust asuvad täna selgitama Lõuna päästekeskuse menetlusinspektorid.

Päästetöötajad juhivad tungivalt tähelepanu, et igas elamus või korteris peab olema vähemalt üks nõuete järgi lakke paigaldatud suitsuandur, mis teatab tulekahjust varajases järgus ning annab võimaluse põleng kustutada või ruumidest lahkuda. Seegi kord võinuks suitsuandur päästa inimese elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles