Fotod: väike Elva jalgpallitüdruk võitis auto

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisete Pent koos ema Merlega.
Lisete Pent koos ema Merlega. Foto: FC Elva

Vargsi jalgpalli Premium liiga uksele koputav, aga praegu veel esiliigas mängiv FC Elva loosis pühapäeval välja auto nende jalgpallisõprade vahel, kes olid hooaja jooksul külastanud esindusvõistkonna kodumänge ning soetanud euroloosi pileti. Igal mängul loositi lisaks paljudele teistele auhindadele välja kaks õnnelikku, kes pääsesid automängu finaali.

Nii oli pärast 4:2 võidumängu Rakvere Tarva üle 38 inimesel võimalus võtta loosikausist pallike, mille sees sedel kirjaga «Palju õnne!».

Lisete Pent õnnelikku loosipalli võtmas.
Lisete Pent õnnelikku loosipalli võtmas. Foto: FC Elva

Õnnelikuks võitjaks osutus väike jalgpallitüdruk Lisete Pent, kes käib ka ise FC Elvas trennis. Tüdruk avaldas pärast auto omanikuks saamist lootust, et nüüd võiks ka võistkonnal rohkem trenne olla, tegelikult lausa iga päev.

Kasutatud, kuid tehniliselt igati korda tuunitud Renault Megane'i pani klubi fänniloosi peaauhinnaks koostöös ABC Motorsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles