Kalev-Englase noored matimehed naasid Rootsist kahe esikohaga

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev-Englase maadlejad Rootsis.
Kalev-Englase maadlejad Rootsis. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel osales kuus Tartu Kalev-Englase noort maadlejat turniiril Rootsis Västeråsis. 900 sportlase osalusel peetud jõuproovil saavutasid Tartu poisid kaks esikohta ning ühe teise koha. 

Kõige nooremate ehk 2007.-2009. sündinud poiste seas näitas kaalukategoorias kuni 38 kg kindlat maadlust Karlis Ander All, kes alistas kuus vastast ja saavutas sellega ka esikoha. 

Teise kulla tõi tartlastele kehakaalus -52kg maadelnud Artur Jeremjev, kes alistas kõik kuus vastast ülekaalukalt, teiste seas ka Rootsi esinumbri. Samas kehakaalus maadelnud Georg Kristerson oli kolme võidu ja kahe napi kaotusega kuues.

Õpilaste vanuseklassis saavutas Max Hristjuk kehakaalus -41 kg hõbemedali. Neli võitu eelringides viis Hristjuki finaalis vastamisi USA õpilaste selle vanuseklassi esinumbriga. Tulemusega 5:3 sai võidu vastane.

Kadettide vanuseklassis kehakaalus -71 kg sai Dan Ronald Lokk kolme võidu ja kahe kaotusega viienda koha. Kehakaalus -80 kg võistelnud Robin Krivmeni kontosse jäi kaks kaotust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles