Raekoja platsil paiknevasse Domus Dorpatensise loengusaali kogunes eelmisel nädalal ligi kolmkümmend uudishimulikku noort inimest. Nagu selgus, erutavad neid loomatööstuse keskkonnamõjud ning lihatootmise ökoloogiline jalajälg. Just sel teemal kõneles MTÜ Nähtamatud Loomad koosviibimisel Eestimaa looduse fondi (ELF) projektijuht Silja Kana, kes lööb kaasa maailma looduse fondi koordineeritavas projektis, milles eri riikide spetsialistid koostavad tarbijale omakeelse teejuhi liha kohta.
Tellijale
Lihafooris süttib ka Eestis tulevikus punane tuli (1)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kui tarbija teab, milline on kvaliteetsem ja parem liha, hakkab ta seda rohkem nõudma,» põhjendas Silja Kana selle vajalikkust.