Tammeka püüab hooaja viimastes mängudes publikurekordit

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus 2005. aasta 16. märtsist, mil Tamme staadioni kunstmuru ääres elas Tammeka ja Merkuuri vahelisele kohtumisele kaasa väidetavalt lausa 1200 inimest.
Fotomeenutus 2005. aasta 16. märtsist, mil Tamme staadioni kunstmuru ääres elas Tammeka ja Merkuuri vahelisele kohtumisele kaasa väidetavalt lausa 1200 inimest. Foto: Lauri Kulpsoo

Eesti jalgpalli meistriliigas on jäänud pidada kaks mänguvooru. Tabelis kuuendal kohal paiknev Tartu JK Tammeka saab need mõlemad pidada kodusel Sepa staadionil, kus eeloleval laupäeval kell 13 võõrustatakse FC Kuressaaret ning 10. novembril kell 13 Tallinna Kalevit. Klubi loodab alles jäänud mängudega üle lüüa oma senise ühe hooaja pealtvaatajate rekordi.

Tammeka senine publikurekord pärineb nende esimesest meistriliiga hooajast ehk aastast 2005, kui meeskonnale käis hooaja jooksul kaasa elamas 7995 inimest. Tollesse hooaega jääb ka Tamme staadioni kunstmurul toimunud kohtumine kodulinna konkurendi Merkuuriga, mida jälgis Tartu ühe meistriliigamängu jalgpallipubliku rekordit tähistavad 1200 silmapaari.

Senise 34 vooruga on Tammeka mänge käinud vaatamas 7130 inimest, mis tähendab seda, et eesmärgi täitmiseks peab mõlemaks kohtumiseks kogunema 500 pealtvaatajat mahutava Sepa jalgpallikeskuse tribüünile täismaja.

Ehkki käes on suur sügis, usub Tammeka kogukonnajuht Heiko Sallok, et uus publikurekord on saavutatav. Lisaks Tartu spordisõpradele oodatakse tribüünile suuremal hulgal ka klubi noormängijaid ning viimaseks mänguks Kaleviga on plaanis suuremat sorti üllatus.

Ka ilmaprognoos soosib sel laupäeval väljaku ääres jalgpallimatšile kaasa elamist ning kui ka külm naha vahele peaks pugema, saab enda mängu ajaks mässida klubi jagatavatesse pleedidesse, pealegi on Sepa staadioni tribüünil katus ja tagasein, tänu millele ei käi tuul tribüünilt läbi. Nii Kuressaare kui ka Kalevi mängul jagatakse publikule ka tasuta kuuma glögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles