Karlovas Jakobi Jalatsis ehk endises kingsepatöökojas on juba kuu aega jalatsite parandamise asemel pakutud hoopis ürdist seafileed, ravioole ja mitmeid teisi roogi. Nimelt avasid kuu aega tagasi Barlova baari omanikud samas majas restorani.
Tellijale
Kingsepatöökotta seadis end sisse Jakobi Jalatsi restoran
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kui möödunud aasta lõpuks otsustas kingaparandus uksed sulgeda, tahtsime olla kindlad, et ruumides hakkaks midagi põnevat toimuma,» selgitas Simone Cassano, üks Barlova ja Jakobi Jalatsi omanikke. Ta selgitas, et kuna Barloval ja endisel jalatsiparandusel oli ühine laoruum, said nad suurepäraselt Jakobi Jalatsi töötajatega läbi. Sel põhjusel jätsid nad restoranile ka ajaloolise jalatsiparanduse nime.