Kingsepatöökotta seadis end sisse Jakobi Jalatsi restoran

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobi Jalatsi restoran seadis end sisse endise kingaparanduse ruumidesse. Vasakult Elina Adamson, Anna Luther, Simone Cassano, Angelika Illak.
Jakobi Jalatsi restoran seadis end sisse endise kingaparanduse ruumidesse. Vasakult Elina Adamson, Anna Luther, Simone Cassano, Angelika Illak. Foto: Kiur Kaasik

Karlovas Jakobi Jalatsis ehk endises kingsepatöökojas on juba kuu aega jalatsite parandamise asemel pakutud hoopis ürdist seafileed, ravioole ja mitmeid teisi roogi. Nimelt avasid kuu aega tagasi Barlova baari omanikud samas majas restorani.

«Kui möödunud aasta lõpuks otsustas kingaparandus uksed sulgeda, tahtsime olla kindlad, et ruumides hakkaks midagi põnevat toimuma,» selgitas Simone Cassano, üks Barlova ja Jakobi Jalatsi omanikke. Ta selgitas, et kuna Barloval ja endisel jalatsiparandusel oli ühine laoruum, said nad suurepäraselt Jakobi Jalatsi töötajatega läbi. Sel põhjusel jätsid nad restoranile ka ajaloolise jalatsiparanduse nime.

Cassano peab Jakobi Jalatsi selgrooks juhatajat Elina Adamsoni, juhatajat Rivo Mehilast ja peakokk Angelika Illakut. «Mina teen siin panini'sid, rohkem aga tegutsen Barlovas,» sõnas Cassano.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles