Kingsepatöökotta seadis end sisse Jakobi Jalatsi restoran

Jakobi Jalatsi restoran seadis end sisse endise kingaparanduse ruumidesse. Vasakult Elina Adamson, Anna Luther, Simone Cassano, Angelika Illak.

FOTO: Kiur Kaasik

Karlovas Jakobi Jalatsis ehk endises kingsepatöökojas on juba kuu aega jalatsite parandamise asemel pakutud hoopis ürdist seafileed, ravioole ja mitmeid teisi roogi. Nimelt avasid kuu aega tagasi Barlova baari omanikud samas majas restorani.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

«Kui möödunud aasta lõpuks otsustas kingaparandus uksed sulgeda, tahtsime olla kindlad, et ruumides hakkaks midagi põnevat toimuma,» selgitas Simone Cassano, üks Barlova ja Jakobi Jalatsi omanikke. Ta selgitas, et kuna Barloval ja endisel jalatsiparandusel oli ühine laoruum, said nad suurepäraselt Jakobi Jalatsi töötajatega läbi. Sel põhjusel jätsid nad restoranile ka ajaloolise jalatsiparanduse nime.

Cassano peab Jakobi Jalatsi selgrooks juhatajat Elina Adamsoni, juhatajat Rivo Mehilast ja peakokk Angelika Illakut. «Mina teen siin panini'sid, rohkem aga tegutsen Barlovas,» sõnas Cassano.

Tagasi üles