Jõgeva vallavolikogu andis viimaks ärimees Grossile rohelise tule

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kauplus kerkib Jõgeva bussijaama (vasakul) lähistele. 
Uus kauplus kerkib Jõgeva bussijaama (vasakul) lähistele. Foto: Arhitektuuribüroo Nafta eskiis

Jõgeva vallavolikogu võttis oktoobris peetud istungil vastu Jõgeva Pargi 1 detailplaneeringu, kuhu juba mitu aastat plaanib uut poodi ehitada Virumaa ärimehele Oleg Grossile kuuluv AS OG Elektra. Pargi tänava alguses asuva endise Jõgeva politsei- ja kohtumaja ostis Gross kaks aastat tagasi. Enne seda seisis maja neli aastat tühjalt.

Gross sõnas paar nädalat tagasi, et Jõgevale uue poe tegemine takerdus paariks aastaks peamiselt keerukasse bürokraatiasse. «Keeruline on mõista, miks need projektid seal nii kaua aega võtavad,» nentis ta.

Jõgeva vallavolikogu istungil detailplaneeringu eelnõud tutvustanud vallaarhitekt Anne Örd selgitas, et viivitused tekkisid detailplaneeringu kooskõlastamisel päästeametiga. «Saime päästeametilt positiivse vastuse 12. septembril ning pärast seda läksime toimingutega edasi,» märkis Örd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles