Tõkkepuud tulevad tulevikus raudtee-ülesõidukohta tagasi (3)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal kolmveerand kahe paiku andis Vorbuse raudtee-ülesõidukohal sealt läbi tuhisenud Tartu–Tallinna reisirongist märku foor. Mõne aasta pärast on seal ka tõkkepuud.
Eile pärastlõunal kolmveerand kahe paiku andis Vorbuse raudtee-ülesõidukohal sealt läbi tuhisenud Tartu–Tallinna reisirongist märku foor. Mõne aasta pärast on seal ka tõkkepuud. Foto: Margus Ansu

Tartu- ja Jõgevamaa raudteeülesõitudel on ka tänavu paar korda auto rongiga kokku põrganud, kord lõhkus autojuht oma masinaga Tartus tõkkepuu. Inimesed pääsesid neist juhtumitest elu ja tervisega. Politsei tuletab kõigile liiklejatele meelde, et raudteele lähenedes tuleb olla eriti tähelepanelik ning Eesti Raudtee ASil on õnnetuste vältimiseks kavas hakata paigaldama ülesõitudele tõkkepuusid. Lõuna-Eestis annab neid oodata neli-viis aastat.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles