Põhikooli poisid ehitavad vastu talve terrassi valmis (1)

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetajate nõu ja abiga said Variku kooli õpilased Harry Noorsalu (vasakult), Albert Põld ja Hendrik Aava augud õigesse kohta kaevatud ja terrassipostid korralikult paika.
Õpetajate nõu ja abiga said Variku kooli õpilased Harry Noorsalu (vasakult), Albert Põld ja Hendrik Aava augud õigesse kohta kaevatud ja terrassipostid korralikult paika. Foto: Margus Ansu

Möödunud reedel käis Variku kooli ajutisel pinnal Ploomikese lasteaias kõva kaevamine. Kolm põhikooliastmes õppivat poissi, Albert Põld, Hendrik-Allar Aava ja Harry Noorsalu paigaldasid õpetajate juhendamisel hoone katusealusesse uut terrassi.

Kuna ruumiga on majas kitsas, tuli kasutusele võtta seni kasutamata pind. Terrassil saab pidada vihma korral nii õuesõppe kui ka kehalise kasvatuse tunde.

«Katus on õnneks pea kohal. Kui põranda alla ja mööbli kätte saame, on võimalik kahel rühmal siin õppida,» ütles poiste klassijuhataja ja matemaatikaõpetaja Viia Varula. Tema sõnul on õuesõppe viimasel ajal moes ja levinud. Sellise õppimisviisi eesmärk on see, et lapsed rohkem liiguksid ja värsket õhku saaksid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles