Näitlejad laulsid maarjalaste heaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Willem Sibul.
Jaan Willem Sibul. Foto: Mihkel Maripuu

Kahel järjestikusel pühapäeval andsid mitme teatri draamanäitlejad, aga ka näiteks vanemuislasest ooperisolist Jaan Willem Sibul (pildil) Vanemuise suures majas ja Tallinnas vene teatris kontserdi, mille tulu läks Maarja küla intellektipuudega noorte heaks.

Sarja «Kuula, palun!» üks korraldajaid, Vanemuise kirjandusala juhataja Anu Tonts liitis eile arvud kokku ning teatas, et kaht kontserti käis kuulamas 1258 inimest, kes tõid piletitulu ühtekokku 20 421 eurot.

Nii Tartus kui ka Tallinnas haaras eeskava kuulajaid nii tugevasti, et publik tõusis lõpuaplausi ajal näitlejaid ja Toomas Lunge ansamblit tänades püsti. Anu Tonts lisas, et eredamaid esinemisi näitab Eesti TV jõuluprogrammis.

Sari «Kuula, palun!» tuli nüüd kuulajate ette kümnendat korda. Piletitulust on nendel kordadel küla toetuseks kogunenud ühtekokku ligi kolm miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles