Pea saja-aastase sadamaraudtee ülesvõtmine lükkus edasi (2)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru tänava vastne asfalt lõpeb paar sammu enne raudteeülesõidukohta, sest varakevadel suure teetöö piiri otsustamise ajal kavandas Eesti Raudtee Võru tänavat läbiva sadamaraudtee ülesvõtmist sel aastal. Nüüd on see töö edasi lükkunud.
Võru tänava vastne asfalt lõpeb paar sammu enne raudteeülesõidukohta, sest varakevadel suure teetöö piiri otsustamise ajal kavandas Eesti Raudtee Võru tänavat läbiva sadamaraudtee ülesvõtmist sel aastal. Nüüd on see töö edasi lükkunud. Foto: Margus Ansu

Eesti Raudtee teatas läinud sügisel, et kui osapooled Tartu sadamaraudteed enam ei vaja, on ettevõte võimeline selle demonteerima kõige varem 2018. aasta teisel poolel. Kaubarong tegi sadamaraudteel viimase sõidu tänavu 28. juunil, kuid märke raudteeharu ülesvõtmisest ei ole ega ka tule niipea. Paar päeva tagasi teatas Eesti Raudtee, et loodab sadamaraudtee üles võtta hiljemalt 2020. aasta märtsiks. Kui palju see töö maksab, selgub tuleva aasta esimesel poolel korraldatava hanke käigus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles