Tähtvere puhkeparki juhib Eve Lill

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Lill.
Eve Lill. Foto: Sille Annuk

Tartu laululava ja Supilinna spordiradu haldava sihtasutuse Tähtvere Puhkepark senine juhataja Marti Viilu jätkab haldurina, uueks juhatajaks nimetas nõukogu Eve Lille.

Otsus on ajendatud linnavalitsuse plaanist liita linnale kuuluv SA Tähtvere Puhkepark teise linnale kuuluva sihtasutusega Tartu Sport, mille juhataja on Eve Lill juba 2006. aastast. Tartu Sport haldab Annelinna spordimaja, Tamme staadioni ja veel mitmeid Tartu spordirajatisi.

Linnavalitsuse kui mõlema sihtasutuse üldkoosoleku esindaja abilinnapea Madis Lepajõe ütles, et ettepanek need kaks asutust ühendada on olnud juba ammu. Nüüd on mõlema nõukogud kohtunud ja ettevalmistamisel on ühendamise juriidiline pool. Lepajõe lisas, et linn on võtnud eesmärgi, et juriidiliselt peaks asutused ühendatud saama suvel. «Aga me ei ole selles tähtajas karmilt kinni,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles