Samelin uuendab eurotoetuse abil turvajalatseid ja seadmeid

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samelini kahe tsvikkimismasina taga on ametis kaks töötajat: ühe masinaga kinnitab Jelena Meri ninad ja teisega Martin Sõukand kannad taldade külge. Ettevõte ostab kahe masina asemele ühe, mille taga töötab üks inimene. 
Samelini kahe tsvikkimismasina taga on ametis kaks töötajat: ühe masinaga kinnitab Jelena Meri ninad ja teisega Martin Sõukand kannad taldade külge. Ettevõte ostab kahe masina asemele ühe, mille taga töötab üks inimene. Foto: Kristjan Teedema

Tartus Kastani tänaval ühe katuse all töötavad jalatsifirmad Samelin ja Soleest panustavad järgneval paaril aastal tootmise arendusse kokku pisut enam kui 1,8 miljonit eurot. Sellest rahast 736 926 eurot on Euroopa Liidu rahastatav ettevõtte arenguprogrammi toetus, mille eraldas Samelinile ja Soleestile Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS). Suur väljaminek toob ettevõtetesse uusi seadmeid ja Samelini uue turvajalatsite kollektsiooni. Kõik ikka selleks, et püsida konkurentsis ja leevendada töötajate nappust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles