Lapsed ja vanemad võtsid sulgpalliväljakul mõõtu

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meistriliigas moodustasid esikolmiku Rasmus ja Andres Roogsoo (keskel), Krisliin ja Rein Rohtla (vasakul) ning Daniel ja Maksim Kornejev.
Meistriliigas moodustasid esikolmiku Rasmus ja Andres Roogsoo (keskel), Krisliin ja Rein Rohtla (vasakul) ning Daniel ja Maksim Kornejev. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetusel toimus Sarapuu sulgpallihallis järjekordne peredele mõeldud turniir ema-isa-laps, kus võistlustules oli 43 paari. Juba 21. korda toimunud turniiril mängis laps koos oma vanemaga samasuguse paari vastu, võisteldi neljas erinevas tugevusliigas.

Kõige tugevamas ehk meistriliigas võtsid võidu Rasmus ja Andres Roogsoo. Teisele kohale tulid Krisliin ja Rein Rohtla ning kolmanda koha saavutasid Daniel ja Maksim Kornejev.

A-liiga kuldmedalistid olid Marian ja Marko Laur, hõbemedali said kaela Mikk ja Timo Mõts ning pronksmedalid kuulsid Ralf ja Mark Braschinskyle.

B-liigas võistid esikoha Rikko ja Ardo Rõõm, teisele kohale tulid Carmella Krislin ja Ülo Kruus ning kolmandaks Katrina ja Marko Laur.

C-liiga võitjateks tulid Brita ja Are Laurand, teise koha said Ilona ja Anti Roogsoo ning kolmanda koha saavutasid Ebe ja Kaido Hallik.

Järgmine perede turniir toimub Sarapuu sulgpallihallis veebruari teisel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles