Sünoptik soovitab rehvide vahetuse otsekohe ette võtta (1)

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile keskpäeval polnud OÜ Kummisepa rehvivahetuspunktis veel iga-aastane klienditorm alanud, siiski pidi tehnik Artur Galinger kiiresti tegutsema. 
Eile keskpäeval polnud OÜ Kummisepa rehvivahetuspunktis veel iga-aastane klienditorm alanud, siiski pidi tehnik Artur Galinger kiiresti tegutsema. Foto: Sille Annuk

Kummisepa Lõunakeskuse rehvivahetuspunktis käib kiire töö. Kuigi firma telefoniliinid pole veel umbes ega järjekorda ukse taga, nagu see esimese lörtsi või lumega tavaliselt juhtub, teenindab praegugi rehvitehnik Artur Galinger päevas umbes kahtkümmet autot.

«Lamellrehvid saab juba kindlasti alla panna ja ega naastrehvidega ka väga pikalt oodata saa,» ütles Galinger. Iga poole tunni järel tuleb tal ette võtta uus auto, kliente jagub ja eilehommikuse seisuga oli tänaseks vaba ainult mõni üksik aeg.

«Täna hakkas asi hoogsasti pihta. Ja kui nüüd külma annab, läheb tempo veel elavamaks,» ütles OÜ Kummisepp juhataja Jaanus Randma. Ta tunnistas, et kõrghooajal tuleb jätta oma töörütmi säilitamiseks osa kõnesid vastu võtmata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles