Põltsamaa rahvas nõuab vallalt uue lasteaia ehitamist

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa Tõrukese lasteaia fassaadilt kukub hoone ette pidevalt krohvitükke.
Põltsamaa Tõrukese lasteaia fassaadilt kukub hoone ette pidevalt krohvitükke. Foto: Eili Arula

Poolteist nädalat tagasi laekus Põltsamaa vallavolikogule 255 allkirjaga märgukiri, kus allakirjutanud soovivad Põltsamaa linna lasteaia Tõruke renoveerimise plaani peatamist. Pöördumises seisab, et renoveerimise asemel peaks vald laskma ehitada hoopis uue ja suurema lasteaia, kuhu mahuvad nii Tõrukese lasteaialapsed kui ka linna teises, Mari lasteaias käivad lapsed.

Pöördumisele alla kirjutanud lapsevanem Sigrid Saar selgitas, et Tõrukese lasteaia remondi kulud panevad põntsu kõikidele teistele Põltsamaa vallas investeeringuid vajavatele projektidele. Peale Tõrukese lasteaia vajab uuendamist ka Põltsamaa Mari lasteaed, auklikest teedest ja tänavatest rääkimata.

Tõrukese renoveerimiseks on vallavalitsus juba eelarvesse kirjutanud 2,1 miljonit eurot, kuid sellest ei piisa. Neljapäeva õhtul selgus, et lasteaia renoveerimise hanke madalam pakkumine oli ligi 3,1 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles