Politseikaamerad jäädvustavad nii öist seksi kui ka varaste teekonda

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus jälgivad häirekeskuses kaks politseinikku kesklinna kaamerapilte seinal ja saadavad ka politseinikke väljakutsetele üle Eesti. 
Tartus jälgivad häirekeskuses kaks politseinikku kesklinna kaamerapilte seinal ja saadavad ka politseinikke väljakutsetele üle Eesti. Foto: Sille Annuk

Tartu kesklinnas jälgib inimeste liikumist ja tegevust üle 30 kaamerasilma, mille pildid jooksevad kokku Jaama tänavale häirekeskusse. «Eks öist seksi jääb ikka videopilti,» märkis Lõuna prefektuuri politseikapten Ottomar Virk.

Nädal aega tagasi tabasid politseinikud kaks noorukit, kes varastasid kahelt inimeselt tagi, mobiili ja rahakoti. Just tänu kaameratele õnnestus politseinikel kaks pikanäpumeest nobedalt kinni püüda.

«Nad olid endaga pärast vargust nii rahul,» sõnas Virk. Õnnetunne asendus kiirelt aga üllatusega, kui kaks politseipatrulli kahelt poolt tulid ja noorukid sisse piirasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles