Sügisvaheaja sisustavad Eesti kalad ja maailma loomariik

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kala.
Kala. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Sügisesel koolivaheajal on lapsed oodatud looduspäevale uurima Eesti kalu ja maailma loomariiki. Koolivaheaja looduspäev on 23. oktoobril Tartu ülikooli loodusmuuseumis.

Looduspäeval saavad lapsed osaleda kahes õpitoas. Bioloogi Külli Kalamees-Pani juhendamisel õpivad lapsed tundma Eesti kalu ning neil välimuse järgi vahet tegema. Tutvutakse haugi, koha ja ahvenaga ning uuritakse räime, latikat ja teisi kalu. 

Lisaks vaadatakse, mis on kala sees.

Muuseumipedagoog Aivo Tamm tutvustab põnevaid loomi kogu maailmast – kaguani ja karustiivalisi ning loodusmuuseumi elavnurga asukaid. Lapsed saavad tutvuda kuningpüütoni, kilpkonnade, roheleeguaniga ja näha küülik Käbi askeldusi.

Koolivaheaja looduspäev toimub 23. oktoobril kell 11.00-14.00 Tartu ülikooli loodusmuuseumi (Vanemuise 46) õppeklassides ja saalides. Osalema on oodatud 7-14-aastased lapsed.

Vajalik on eelregistreerimine telefonil 737 6076 või aadressil loodusmuuseum@ut.ee. Looduspäeval osalemine on tasuline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles