Politsei otsib Tartus kadunud 84-aastast naist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsis reedel 84-aastast Ellit.
Politsei otsis reedel 84-aastast Ellit. Foto: PPA

Politsei palub abi, et selgitada välja oma Tartu linnas Kaunase puiesteel asuvast kodust lahkunud 84-aastase Elli asukoht.

Lähedased pöördusid politseisse neljapäeva õhtul kella 19.20 paiku, sest ei saanud naisega ühendust ning avastasid, et teda ei ole kodus. Praegu ei ole teada, mis kell Ell võis lahkuda. Välja minnes jättis ta koju mobiiltelefoni. 

Politsei on suhelnud Elli lähedastega, et koguda infot tema võimaliku liikumissuuna kohta, teda ümbruskonnast otsinud ning kontrollinud meditsiiniasutusi ja aadresse, kus naine võib viibida. Ka Elli lähedased on teda otsinud, kuid seni kahjuks edutult, teatas politsei pressiesindaja.

Ell on ligi 155 cm pikk, ta on kõhna kehaehitusega ning tal on hallid juuksed. Seljas kandis ta helerohelist õhukest jopet, jalas musta värvi dressipükse ja musti kingi. Naisel oli peas rohekas müts.

Politsei palub kõigil, kes on Elli näinud või omavad abistavat infot, sellest teatada hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles