Tartu ootab ettepanekuid parimatele noorsootöö tegijatele

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu sai Tartu Lille Maja noortekeskuse direktor Hele Riit aasta noorsootöötajaks.
Mullu sai Tartu Lille Maja noortekeskuse direktor Hele Riit aasta noorsootöötajaks. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

​Tartus jätkub iga-aastane traditsioon tunnustada aasta noorsootöö tegijat, aasta noort tegijat, aasta noortesõbralikku tegu ning aasta noorsootööteemalist üliõpilastööd. Sel aastal kaasneb tunnustusega ka rahaline preemia 1000 eurot. Kandidaate saab esitada kuni 18. novembrini.

Aasta noorsootöö tegija aunimetus võib kuuluda isikule või organisatsioonile, kes on oskuslikult juhendanud noori nende annete avastamisel ja ideede teostamisel, viinud ellu edukaid projekte ja/või käivitanud uuenduslikke ettevõtmisi. 

Aasta noore tegija aunimetusele saavad kandideerida 7-26-aastased noored, kelle Tartus toimunud omaalgatuslik ettevõtmine on võimaldanud noortel panustada kogukonda ja/või positiivselt mõjutanud noorte elu. 

Aasta noortesõbraliku teo aunimetus võib kuuluda Tartus tegutseva inimese või organisatsiooni ettevõtmisele, mis on aidanud muuta Tartu noorte elu meeldivamaks, uuenduslikumaks ja kaasavamaks. 

Aasta noorsootööteemalise üliõpilastöö aunimetus antakse tudengile, kelle üliõpilastöö on kaitstud auhinna määramisega samal või eelneval kalendriaastal riiklikult tunnustatud rakenduskõrgharidus-, bakalaureuse-, magistri- või doktoriõppekava lõputööna ning käsitleb Tartu noorsootöö jaoks päevakajalisi või uuenduslikke küsimusi. 

Ettepanekuid tunnustamiseks saab esitada veebis: 

·        aasta noorsootöö tegija - aadressil https://goo.gl/forms/PY7747P6AEX9TxPO2 

·        aasta noor tegija - aadressil https://goo.gl/forms/XwKm3vNY1FW8jCj62 

·        aasta noortesõbralik tegu - aadressil https://goo.gl/forms/Zd7QJaxTZTDq5u8j2 

·        aasta noorsootööteemaline üliõpilastöö - aadressil https://goo.gl/forms/9MukTqkXZLpYWooj1 

Ettepanekute seast valib tunnustatavad välja komisjon, kuhu kuuluvad noorsootöö valdkonna organisatsioonide, linnavalitsuse ja noorte esindajad. 

2018. aasta laureaadid tehakse teatavaks Tartu noorsootöö aasta tunnustussündmusel 5. detsembril. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles