Tartu partnerlinn Kutaisi korraldab fotovõistluse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutaisi.
Kutaisi. Foto: DAVID MDZINARISHVILI / REUTERS

Tartu partnerlinn Gruusiast Kutaisi ootab oma igal aastal toimuvale fotokonkursile «Ilo» ka sõprus- ja partnerlinnade fotograafide loomingut teemal «Minu linn». 

Kutaisi korraldab fotokonkurssi «Ilo» juba aastast 2007. Konkursi nimi on seotud kuulsa Kutaisist pärit fotograafi Ilo Khakhaleishviliga, kelle fotostuudios tehtud fotosid on pea iga Kutaisi perekonna albumis. 

Esimest korda laiendab Kutaisi fotokonkurssi ka oma sõprus- ja partnerlinnadesse ning ootab seega ka Tartu fotograafide töid. Fotokonkursi teema on sel aastal «Minu linn». 

Parimate fotode eest on välja pandud ka rahalised auhinnad: I koht 700 lari (244 eurot), II koht 600 lari (209 eurot), III koht 500 lari (174 eurot). Eriauhind teemal «Minu linn» 300 lari (105 eurot). Lisaks auhindadele avaldatakse konkursi parimaid fotod ka Kutaisi linnavalitsuse kalendrites. 

Konkursi tingimused:

Osaleda võivad kõik fotohuvilised, foto esitaja vastutab foto kasutamise õiguste eest.

Foto peab olema tehtud viimase aasta jooksul.

Fotol võib kujutada linna olemust, kultuuri, arhitektuuri, linlasi jne.

Üks osaleja või esitada kuni viis fotot.

Foto suurus: 20 x 30 cm, 300 dpi.

Tähtaeg on 10. november 2018.

Fotod tuleb saata e-postiga aadressil culturekutaisi@gmail.com.

Fotograafidelt oodatakse ka lühikest elulookirjeldust (inglise keeles) ja kontaktandmeid. E-kirja teemareal peaks kajastuma linna nimi.

Koostöö Gruusia linnadega on Tartul juba alates 2002. aastast. Koostöölepe Tartu ja Kutaisi vahel allkirjastati 2017. aastal. Umbes 200 000 elanikuga Kutaisi on suuruselt teine linn Gruusias. See asub riigi lääneosas Rioni jõe ääres ning on Lääne-Gruusia majanduslik ja kultuuriline keskus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles