Mõisavahe tänava parkimiskitsikus saab ajutise lahenduse

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi eelmisel nädalal anti sildiga teada algavast ehitusest Mõisavahe 34b parkimisplatsil, seisis veel eile ennelõunal seal kaheksa sõidukit. 
Kuigi eelmisel nädalal anti sildiga teada algavast ehitusest Mõisavahe 34b parkimisplatsil, seisis veel eile ennelõunal seal kaheksa sõidukit. Foto: Kristjan Teedema

Eilsest ei saa Mõisavahe kortermajades elavad autoomanikud parkida Mõisavahe 34b asuvasse aiaga piiratud parklasse. Nimelt ilmus eelmisel nädalal parkla värava külge silt, et hiljemalt 15. oktoobriks tuleb plats autodest vabastada, sest õige pea algavad siin Annelinna tervisekeskuse ehitustööd.

«Ega nüüd teagi, kuhu õhtul oma auto panna, sest isegi praegu, mil saime siia üle tee (Mõisavahe 34b platsile – toim) parkida, ei olnud majade ümber ruumi,» märkis Mõisavahe 45 elanik Erik Rosenthal. Ta selgitas, et argipäeviti oli Mõisavahe 34b plats puupüsti autosid täis. «Tavaliselt oli seal vähemalt kuuskümmend autot ja ma küll ei tea, kuhu need autod nüüd pannakse,» jätkas Rosenthal enda ja majanaabrite mure kirjeldamist.

Osa suurest maast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles