Tartu maadlejad tõid Tapalt viis esikohta

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kalev-Englase maadlejad tegid Tapal tubli võistluse.
Tartu Kalev-Englase maadlejad tegid Tapal tubli võistluse. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval peeti Tapal kadettide seeriavõistluste eelviimane etapp Kreeka-Rooma maadluses ning tüdrukute vabamaadluses. Peale kadettide maadlesid eraldi vanuserühmas täiskasvanud.

Tartlastest võitsid esikoha veel õpilaste vanuseklassi kuuluvad Max Hristjuk (Tartu Kalev-Englas) kaalukategoorias –45 kg  ja Artur Jeremejev (Tartu Kalev-Englas) kaalukategoorias –51 kg.

Dan Ronald Lokk (Tartu Kalev-Englas) sai kehakaalus –71 kg kahe võidu kõrvale kaks kaotust ja naasis pronksmedaliga. Kehakaalus –55 kg maadelnud Georg Kristersonil õnnestus tabelis tekitada surnud ring, kus tartlane nii võitis kui kaotas ühe matši. Matšides teenitud punktid jätsid Kristersoni alagrupis kolmandaks ja finaalis astus matile Tartu Kalev-Englase maadlejale alla jäänud vastane. 

Tüdrukute vabamaadluses võitis kehakaalus –42 kg oma ainsa matši ülekaalukalt Kathy Carmela Klassen (EMÜ SK).

Täiskasvanute seas võitsid esikoha Ott Saar (TÜASK) kaalukategoorias õnnestus tabelis tekitada surnud –67 kg ning Kaarel Maaten (EMÜ SK) kaalukategoorias –130 kg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles