Uude bussipeatusesse tõttajad peavad laveerima autode vahel

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et jõuda taamal paistva Kastani peatuseni, tuleb ületada Sõbra keskuse sissesõidutee. Et ülekäigurada pole pole veel maha märgitud, on (eriti õhtuti) tegemist päris ohtliku ettevõtmisega.
Et jõuda taamal paistva Kastani peatuseni, tuleb ületada Sõbra keskuse sissesõidutee. Et ülekäigurada pole pole veel maha märgitud, on (eriti õhtuti) tegemist päris ohtliku ettevõtmisega. Foto: Sille Annuk

Võru tänaval jätkub novembri alguseni suur tee-ehitus. Tööde raames Väike kaare ja Kastani tänava vahelist kergliiklusteed rajades nihutati paarsada meetrit edasi Sõbra keskuse poolne Kastani bussipeatus, kuid liini number neli bussid hakkasid seal peatuma juba siis, kui liiklusohutuse tagamiseks vajalikud teekatte märgistustööd olid alles tegemata. Inimesed, kes Kastani tänava poolt bussile ruttavad, on paaril viimasel nädalal (mil bussid seal on peatunud) pidanud olema äärmiselt ettevaatlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles