Kaks muusikut, üks noor ja teine vana, alustasid kontserdituuri (1)

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa Indrek ja poeg Paul Kristjan Kalda.
Isa Indrek ja poeg Paul Kristjan Kalda. Foto: Andrus Kannel

Täna alustasid Indrek Kalda ja tema poeg Paul Kristjan Kalda üheksast kontserdist koosnevat tuuri «Lumevälju ja lilli ka ...». Esimene kontsert viis nad Vihula mõisasse, teine on eeloleval reedel Põltsamaa kultuurikeskuses.

Isa ja poeg on kaasa võtnud viiuli, mandoliini ja kitarri ning lihtsad, Indrek Kalda karedahäälsed laulud. Kontserdituuri pealkiri tuleb Jüri Leesmendi värsiridadest «Tahan mängida veel mõne pildi / oma parima pilliga / et kuulda ja näha su silmis / lumevälju ja lilli ka …».

Indrek Kalda sõnul leiab ta mõistmist publikust, kes teab, mis on elu, armastus, kodu, igatsus ja lein. «Minu muusika on nišitoode. See on hoopis teine asi kui see, mis läheb massidele,» lisas ta.

ERMi teatrisaalis tulevad kaks muusikut, üks noor ja teine vana, kuulajate ette 7. novembril ja Rannu rahvamajas 15. novembril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles