Kliinikumis on 16. oktoobril eaka inimese heaolu päev

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta tervisepäeval on hea võimalus teada saada oma tervisenäitajaid.
Tasuta tervisepäeval on hea võimalus teada saada oma tervisenäitajaid. Foto: Pärnu Postimees

Teisipäeval, 16. oktoobril kell 13.30 on inimesed oodatud Tartu ülikooli kliinikumi tervisepäevale, kus kõneldakse eaka inimese heaolust ning kus saab mõõta vererõhku, pulsisagedust, veresuhkru- ja kolesteroolisisaldust ning keha rasva-, lihas- ja veeprotsenti.

Kell 14.30 algav loeng räägib koduõendusteenusest ja koduteenusest. Selgitusi jagavad kliinikumi õendusabi osakonnajuhataja Stella Gering ja Tartu linna Kalda päevakeskuse sotsiaaltöötaja Mona Sõukand.

Kell 16 räägitakse aga sellest, kuidas ennast gripi eest kaitsta. Kliinikumi infektsioonikontrolli osakonna õde Hele Nurme selgitab, millised on gripi sümptomid, kuidas gripp levib, miks see on ohtlik ning kuidas end selle eest kaitsta.

Tervisepäevast osavõtjad on oodatud Tartu ülikooli kliinikumi peahoonesse L. Puusepa 8 poolsest sissepääsust tulles üles teisele korrusele.

Tervisenäitajaid mõõdetakse koridoris, loengud leiavad aset A. Linkbergi auditooriumis.

Tasuta tervisepäeva korraldavad Tartu ülikooli kliinikum koos Eesti õdede liidu ja Tartu tervishoiu kõrgkooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles