Mitmes eas inimesed võtsid mõõtu boolingus

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 9. oktoobril korraldasid Tartu linnavalitsuse töötajad koos Kodukotuse seenioridega boolinguvõistluse, kuhu olid oodatud neljaliikmelised tiimid mitmelt poolt Eestist, eesmärgiks tugevdada põlvkondadevahelist sidet.

Osa võttis üheksa võistkonda, kes koosnesid Tallinn-Haabersti klubi, Viimsi boolinguklubi, Tähtvere päevakeskuse, Tartu Kodukotuse ja Tartu linnavalitsuse inimestest.

Võistluse avas tervituskõnega Tartu abilinnapea Mihkel Lees, kes sooritas ka täistabamusega avaviske.

Seeniormeesteklubi presidendi Kalev Jahnsoni sõnul leidis kohtumine aset sõbralikus õhkkonnas, kus ammused tuttavad said hästi aega veeta. Niisuguseid kohtumisi on tema sõnul aastaid peetud nii Tallinnas kui Tartus.

Tartu volikogu liige Vladimir Šokman, Tartu sotsiaalosakonna esindaja Riin Saaremõtsa ja seeniormeesteklubi president Kalev Jahnson autasustasid võistluse paremaid medalite, karikate ja meenetega.

Võistkondadest saavutas esikoha Haabersti klubi, teine oli Tartu seenioride esimene võistkond ning kolmas Viimsi boolinguklubi teine võistkond.

Eriauhinnaga tunnustati ka kõige väärikamat naist Illi-Maret Uusi Tähtvere päevakeskusest ja kõige väärikamat (88-aastast) meest Heiki Kuigot Tartu seeniormeeste klubist.

Üritus oli pühendatud rahvusvahelisele eakate päevale ja leidis aset Tartus Võru tänava boolingusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles