Veel saab osaleda Tartu kaasava eelarve hääletusel

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ahto Sooaru

Tartu kaasava eelarve hääletusel saab osaleda veel vaid tänase päeva jooksul. Hääletus lõpeb kell 18, misjärel antakse kohe teada hääletuse tulemus. 

Tartlased saavad teha valiku 25 kaaslinlaste esitatud idee vahel, hääletades elektrooniliselt Tartu kodulehel või raekoja infokeskuses (kell 10-18). Iga tartlane võib hääletada kuni kolme idee poolt. Ellu viiakse järgmisel aastal kaks enim hääli saanud ideed. Hääletada saab iga vähemalt 16-aastane isik, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri andmetel Tartu linn.

Kaasava eelarve ideedega saab tutvuda Kaarsilla näitusel, raekoja infokeskuses ja Tartu kodulehel (www.tartu.ee/kaasaveelarve).

Tartu kaasavasse eelarvesse esitati tänavu 57 ideed, millest pärast ekspertide koosolekuid ja suviseid avalikke arutelusid koorus välja 25 ideed, mis läksid rahvahääletusele.  2019. aastal viiakse 200 000 euro eest ellu vähemalt kaks ideed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles