Naiste tugikeskusel tuleb riigirahale ise lisa juurde otsida

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere avatud naistekeskuse juht Pille Rives tõdes, et Tartumaa naiste tugikeskuste hanke eelarvest kuluks üle poole nõustamisteenuse pakkumisele. 
Tähtvere avatud naistekeskuse juht Pille Rives tõdes, et Tartumaa naiste tugikeskuste hanke eelarvest kuluks üle poole nõustamisteenuse pakkumisele. Foto: Sille Annuk

Täna pärastlõunal lõppeb sotsiaalkindlus-tusameti (SKA) hange, millega otsitakse naiste tugikeskuste teenuse osutajat ja mille avalikustamisel teatas SKA, et naiste tugiteenuste pakkumise rahastus on kõigis maakondades suurenenud. Päris nii see aga Tähtvere avatud naistekeskuse juhi Pille Rivese sõnutsi pole.

Aastatel 2017–2018 pakkus naiste tugiteenust Tartumaal naiste tugi- ja teabekeskus, kes küsis kahe aasta peale 126 000 eurot ehk hindas aasta eelarveks 63 000 eurot. SKA märkis hankes, et Tartumaal kulub eeldatavasti aastas naiste tugiteenuste pakkumiseks hoopis 80 000 eurot.

Naiste tugi- ja teabekeskuse juhatuse liige Pille Tsopp-Pagan ei soostunud selgitama, miks nad tegid 2017. ja 2018. aasta hankel alapakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles