Galerii. Ööjooksul osales tuhat kolmsada sportlast

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel peetava Tartu linnamaratoni programmi avas korraliku pauguga meeleolukas Friday Night Run. Reede õhtul oli neljakilomeetrise ööjooksu stardikoridoris üle tuhande jooksusõbra.

Kui eelmisel aastal esimest korda peetud Friday Night Run’il nautis jooksumõnusid 1170 spordisõpra, kes lisaks 4-kilomeetrise raja läbimisele said osa Tartu Raekoja platsil toimunud NOËP-i kontserdist, siis sel aastal tõmbas jooksjad enne starti käima räppar Arop. Tema etteaste algas juba kell 20, jooksjad startisid tund aega hiljem. 

Olenemata jahedast ilmast, püsis osalejate meeleolu positiivne ja mööda Toomemäge jooksti hea tempoga. Esialgsetel andmetel võttis ööjooksust osa 1278 spordisõpra.

Emotsionaalsed Toomemäe hetked.
Emotsionaalsed Toomemäe hetked. Foto: Ardo Säks

«Friday Night Run on suurepärane võimalus jätta pingeline kooli- või töönädal seljataha ja nädalavahetusele mõnus tervislik avapauk anda. Neljakilomeetriist rada, mis kulgeb mööda kauneid sügisõhtuseid Tartu tänavaid, saab läbida nii ajavõtuga kui ka ilma. Võitjaid me ei selgita – võitjad on kõik, kes suudavad end reede õhtul koduuksest jooksurajale vedada,» sõnas ürituse projektijuht Oliver Kivimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles