Linnamaraton toob kaasa liiklusmuudatused

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune maraton.
Mullune maraton. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Tartu linnamaratoni üritused toovad sel nädalavahetusel liiklusmuudatusi kesklinna ja teistesse linnaosadesse. 

Reedel kella 19.30st kuni laupäeval kella 22ni on suletud Vabaduse puiestee (vahemikus Uueturu-Raekoja plats). Laupäeval, 6. oktoobril on vahemikes 9.50.-12.40 ja 14.00-15.00 suletud ka Sõpruse silla Annelinna suund.

Reede õhtul kell 21 algav Friday Night Run saab alguse Raekoja platsilt ning valdav osa rajast kulgeb Toomemäe ümbruses, kus osa tänavatest on umbes tunniks ajaks suletud.

Laupäevane 7. Tartu linnamaraton joostakse Tartu linna teedel ja tänavatel, lisaks jõuab maraton ka Luunja valda.

Kaartide ja täpsemate liikluspiirangutega saab tutvuda Tartu maratoni kodulehel.

Ürituse korraldajad paluvad inimestel oma sõite planeerides vältida võistlustrassil liikumist ning teavitada sellest ka oma sõpru ja tuttavaid. Sõiduvajaduse puhul paluvad korraldajad leida selline parkimiskoht ja marsruut, kust on 6. oktoobril võimalik liikuma pääseda. Juhul kui on vältimatu vajadus sõita jooksutrassil liikluseks suletud aegadel, paluvad korraldajad konsulteerida telefoni teel võistlusraja julgestuse juhiga (tel. 5016 506) või kontakteeruda kohapeal lähima liikluskorraldajaga.

Nädalavahetuse programm, skeemid ja muu info on leitav tartumaraton.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles