Katuseraha voolab nii väikesesse maakooli kui ka loodavasse kirikusse (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voore põhikooli uus direktor Kadri Suni näitab koolimaja ajahambast näritud seinu, mis järgmisel aastal saavad valitsuse eraldatud raha abiga värske ilme.
Voore põhikooli uus direktor Kadri Suni näitab koolimaja ajahambast näritud seinu, mis järgmisel aastal saavad valitsuse eraldatud raha abiga värske ilme. Foto: Margus Ansu

Jõgevamaal Mustvee vallas tegutsevas Voore põhikoolis õpib 51 last. Lisaks tegutseb kooliruumides ka üks lasteaiarühm. Väike kool saab praeguse plaani järgi uuel aastal valitsuse jagatavast niinimetatud katuserahast kopsaka summa: miljon eurot. Sama palju või rohkem katuseraha said kogu Eesti peale veel vaid kolm asutust: Eesti pere sihtkapital, Hiiumaa spordihoone ja Ida-Viru keskhaigla.

Neljandat nädalat Voore põhikooli direktori ametis olnud Kadri Suni sõnas, et kõnealuse raha eest saab kool järgmisel aastal uue soojustuse ning värskema sisu. «Suuremad tööd peaks algama suvel pärast kooliaasta lõppu,» lisas direktor. Et Suni on direktoriametis olnud vaid mõne nädala, ei ole ta jõudnud end veel kooli renoveerimise täpsema plaaniga kurssi viia.

Sulgemist ei pelga

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles