Eestist võiks saada veiniriik. Ilma naljata

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nendest marjadest valmib punane vein.
Nendest marjadest valmib punane vein. Foto: Kristjan Teedema

Selle aasta Rõhu katseaiandi viinamarjadest tehtud vein maitseb kuivalt ja hapult, aga hästi – nagu barbarissikomm.

Õigupoolest on see veel toores, äsja käimise lõpetanud. Päriselt sobib see Murimäe veinikeldri toodetav vein jooja pokaali võib-olla alles kahe aasta pärast ja selleks ajaks on muutunud nii selle maitse kui ka roosakaskuldne värvus. Aga see ongi veinieksootika!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles