Galerii: õnnenumber tõi tartlasele sõiduauto võidu

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõni päev tagasi lõpes Elmari raadio otsingumäng «Tunne Eestit ja leia Elmar», mille auhind oli uhiuus Suzuki Vitara. Uue sõiduauto omanikuks sai Kaupo Kerge Tartust. 

«Kui Elmari-perel on vaja sõita, siis ainult helistage,» naljatas Kerge pärast pidulikku autovõtmete üleandmist. Tartlane ütles, et alguses tundus võit uskumatu, aga pärast oli väga hea meel. 

Tegelikult sõidab Kaupo Kerge enamasti ringi purksiirautoga. «Hobiauto on 1982. aasta Ford Escort ja üks vanem Jeep,» märkis ta. Kerge lisas, et nüüd tuleb kõik toetajad ja sõbrad kokku koguda ning autoga sõitma viia. 

«Tunne Eestit ja leia Elmar» otsingumängus tuleb kõigepealt üles leida Elmari auto ja seejärel peavad kõik finaalipääsenud valima ühe autovõtme, see, kelle võti sõidukiuksed avab ongi masina uus omanik. Kaupo Kerge valis võtme seitsmendada. «Seitse on alati mu õnnenumber olnud!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles