Noored jalgpallurid pääsevad lõpuks katuse alla

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana lennuki­angaar on seisnud peamiselt kasutuseta, kuid hiljemalt selle aasta lõpuks rajatakse sinna palliväljak. 
Vana lennuki­angaar on seisnud peamiselt kasutuseta, kuid hiljemalt selle aasta lõpuks rajatakse sinna palliväljak. Foto: Sille Annuk

Marutagu tormituul või sadagu lörtsi, Tartu jalgpalli järelkasv on seni pidanud aasta ringi treenima peamiselt väljas. Kuid see muutub peagi, sest noorte vutiklubi Tartu Kalevi Jalgpalliakadeemia saab omale halli, kus on kõik vajalik korralikuks treeninguks.

Linnavalitsus rendib jalgpalliklubile Roosi tänava endise lennukiangaari, mis on pikalt kasutuseta seisnud. «Et Tartus on siiani puudunud sisetingimused sügistalviseks jalgpallitreeninguks, siis otsisime varianti, kuidas meie noored mängida saaksid,» rääkis Tartu Kalevi juhatuse liige Mehis Viru. Tema sõnul on angaari rentimine ja selle korda tegemine optimaalne variant võimalikest, sest krundi ostmine ja uue hoone ehitamine on kulukas. «Angaari saab aga üsna lihtsalt treeningukõlblikuks ümber ehitada,» selgitas Viru.

Suured tööd

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles