Ajateenijad saavad Võrru sõita soodsama bussipiletiga

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks Tartu maakonnaliinidele hakkab Go Bus nüüd ka tartlastest ajateenijaid Tartu ja Võru vahet sõidutama.
Lisaks Tartu maakonnaliinidele hakkab Go Bus nüüd ka tartlastest ajateenijaid Tartu ja Võru vahet sõidutama. Foto: artur laugamets

Tänavu sügisel pakub Tartu linnavalitsus taas võimalust sõita Kuperjanovi pataljoni ajateenijatel reedeti bussiga Võrust Tartusse ja pühapäeviti Tartust Võrru.

Ajateenijate vedu Võrust Tartusse ja tagasi Võrru ühel nädalavahetusel maksab kokku 324 eurot. Buss sõidaks ainult nendel nädalavahetustel, mil väeosast on vedajale esitatud tellimus. Kui teenust osutataks kõikidel aasta lõpuni jäänud nädalavahetustel, oleks vaja linnal vedajale tasuda 4212 eurot.

Bussiga sõitvad ajateenijad peavad soetama bussijuhilt bussikaardiga seotud kontole varem laetud raha eest pileti. Kui muidu tuleks ajateenijatel Tartust Võrru pääsemiseks välja käia 4,50 eurot, siis Tartu linna bussiga on pilet ainult poolteist eurot. «Me ei hakanud uut süsteemi looma. Linnaliinibussis on ühekorrapilet sama hinnaga, mis ajateenijatel Tartu ja Võru vahet sõites,» selgitas Tartu linnavalitsuse linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles