Huviline loobus ujula rajamisest liiga kõrge hinna pärast (1)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta alguses soovis ettevõtja Rein Kirsipuu rajada Ihaste tee 9 krundile ujula, nüüdseks pole linnal aga ühtegi sellest huvitatud ettevõtjat.
Aasta alguses soovis ettevõtja Rein Kirsipuu rajada Ihaste tee 9 krundile ujula, nüüdseks pole linnal aga ühtegi sellest huvitatud ettevõtjat. Foto: Kristjan Teedema

Oktoobri alguses sai selgeks, et Ihaste tee 9 krundi ujula hoonestusõigusega enampakkumine ebaõnnestus, kuna huvi oli olematu. Nimelt ei esitanud pakkumust mitte keegi, osa ei võtnud ka ettevõtja Rein Kirsipuu, kes aasta alguses oli ujula rajamisest just huvitatud.

«Ma ei võtnud osa kahel põhjusel,» lausus Kirsipuu. Kõige olulisema põhjusena nimetas ta ehitushindade suurt tõusu. «Asi on nii palju veninud, mullu novembris sain ühelt ehitusfirmalt hinnapakkumise, mis sobis,» ütles Kirsipuu, kes soovis aasta alguses oma kulu ja kirjadega krundile ujula rajada. Siis toodi volikogu komisjonides esile, et Rein Kirsipuu ja toonane Tartu abilinnapea Tiia Teppan on elukaaslased. Aprillis ütles Tartu linnasekretär Jüri Mölder Tartu Postimehele, et asjaolu pikendab menetlusaega.

Idee pole maha maetud

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles