Tartu Kalev viib noored jalgpallurid katuse alla

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kalevi noored jalgpallurid saavad kõledatel sügis- ja talveilmadel treenida katuse all.
Tartu Kalevi noored jalgpallurid saavad kõledatel sügis- ja talveilmadel treenida katuse all. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus sõlmib MTÜga Tartu Kalev Jalgpalliakadeemia äriruumi üürilepingu, millega Kalev saab enda käsutusse ühe Roosi tänava lennukiangaaridest.

Üüritingimused näevad ette angaari kasutamist sisejalgpalliväljakuna laste ja noorte treeningute ning võistluste korraldamiseks. Üürnik peab välja ehitama kunstmurukattega sisejalgpalliväljaku, rajama valgustuse, paigaldama uued uksed ja aknad, ehitama välja vee- ja kanalisatsiooni- ning küttesüsteemi, samuti tegema muud vajalikud tööd hoone kasutuses hoidmiseks.

Ruumidele üldpindala on 1443 m² ning üürilepingu tähtajaks kirjutati 2027. aasta 30. aprill. Üüri suurus kogu üüriperioodi peale kokku on 165 000 eurot, kuid üürnik on üüri tasumisest vabastatud, kui investeerib aastail 2018–2021 ruumidesse 165 000 eurot.  

Tartu linnale kuuluval Roosi 83 kinnistul paikneb kaks endist lennukiangaari. Üks angaar on antud 2022. aasta aprillini teaduskeskuse Ahhaa kasutusse. Kuna linn soovib endised lennukiangaarid säilitada, siis on otstarbekas anda need uue kasutusfunktsiooni leidmiseni ajutisse kasutusse.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles