Uus-Tammelinna elurajoonis ootab omanikku veel vaid üks korter

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Savi, Haki ja Haraka tänavatel asuvad kõrvuti neljakordsed ja viiekordsed uued kortermajas, mille keskel ka väike mänguväljak.
Savi, Haki ja Haraka tänavatel asuvad kõrvuti neljakordsed ja viiekordsed uued kortermajas, mille keskel ka väike mänguväljak. Foto: Margus Ansu

Viimase viie aastaga on Savi tänava lõppu tühermaale kerkinud üheksa kortermaja. Praeguseks on Uus-Tammelinnaks ristitud elurajoonis 193 korterist müüdud kõik peale ühe.

«Ega sel ühel korteril midagi viga pole, aga meil sai valmis viimane maja, kus on ka olemas lift ning seega valisid korterisoovijad pigem veidi kallima korteri liftiga majas, ning praegu on üks neljatoaline korter veel Haki tänav 7 neljandal korrusel veel müügis,» sõnas Uus-Tammelinna kortermajade ehitaja AS Nordecon elamuarenduse juht Toomas Rell.

Kuigi kortermajade ehituse algusest lõpuni kulus viis aastat, võttis Uus-Tammelinna arendus tervikuna aega üle kümne aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles