Jääajakeskuse dokumentidelt langeb saladuskate

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vallavalitsus vahetas välja jääajakeskust haldava Saad­järve sihtasutuse nõukogu.
Tartu vallavalitsus vahetas välja jääajakeskust haldava Saad­järve sihtasutuse nõukogu. Foto: Margus Ansu

Kuna Tartu vallavolikogu revisjonikomisjon pole kevadest saadik saanud tutvuda jääajakeskust haldava Saadjärve sihtasutuse dokumentidega, pidi volikogu neljapäevasel istungil otsustama, kas vallavalitsusel tuleb või ei täies koosseisus tagasi kutsuda sihtasutuse nõukogu. Volikogu seda päevakorrapunkti aga viimasel istungil ei arutanud.

«Polnud põhjust, sest vallavalitsus vahetas sama päeva hommikul Saadjärve sihtatuse nõukogu juba välja,» ütles Tartu vallavanem Jarno Laur.

Vallavalitsuse korraldusega kutsuti tagasi Saadjärve sihtasutuse nõukogu liikmed Aivar Soop (nõukogu esimees), Tarmo Aruoja, Helin Veetõusme ja Madis Rembel.

Sama korraldusega nimetas vallavalitsus sihtasutuse nõukogusse senise nelja asemel kuus uut liiget. Uude nõukogusse kuuluvad Tartu linnavalitsuse ettevõtluse arengu peaspetsialist ja äriinnovatsiooni asjatundja Siim Espenberg, Tartu loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi, suure juhikogemusega Tartu kutsehariduskeskuse direktor Tõnis Lukas, Tartu Ärinõuandla tööhõivekavade koordinaator ja projektijuht Elo Mets, Elistvere loomaparki haldava riigimetsa majandamise keskuse (RMK) Põhja-Eesti külastusjuht Andri Plato ning erinevaid turismiprojekte juhtinud Hannes Soosaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles