Valla revisjonikomisjon nõuab juba kuid tulutult jääajakeskuse dokumente

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadjärve ääres tegutsev jääajakeskus tähistas suvel oma kuuenda tööaasta täitumist. Tartu vallavolikogu revisjonikomisjonil pole aga tänavu aprillist saadik õnnestunud tutvuda keskust haldava Saadjärve sihtasutuse kõigi huvipakkuvate dokumentidega. 
Saadjärve ääres tegutsev jääajakeskus tähistas suvel oma kuuenda tööaasta täitumist. Tartu vallavolikogu revisjonikomisjonil pole aga tänavu aprillist saadik õnnestunud tutvuda keskust haldava Saadjärve sihtasutuse kõigi huvipakkuvate dokumentidega. Foto: Sille Annuk

Tartu vallavolikogu revisjonikomisjon pole saanud tutvuda Saadjärve sihtasutuse hallatava jääajakeskuse kõigi dokumentidega ning peagi asub volikogu hääletama, kas vallavalitsus saab või ei saa ülesande kutsuda sihtasutuse nõukogu täies koosseisus tagasi.

Saadjärve sihtasutuse nõukogusse kuuluvad esimees ja endine Tartu vallavanem Aivar Soop ning Helin Veetõusme, Madis Rembel ja Tarmo Aruaja, kes Tartu Postimehele saabunud vihje järgi takistavad volikogu revisjonikomisjonil teha kontrolli ega võimalda revisjonikomisjonil tutvuda küsitud dokumentidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles