Erkmaa KK võõrustab Euroopa noorte korvpalliliiga etappi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Sellel nädalalõpul, 25.-27. novembrini võõrustab Erkmaa Korvpallikool Tartus, Turu tänava spordihoones kuni 14-aastaste poiste Euroopa Noorte Korvpalliliiga (EYBL) avaetappi.

Võistlustulle asub kaheksa 1998. aastal ja hiljem sündinud poistest koostatud korvpallimeeskonda - lisaks väljakuperemeestele veel BC Minsk 2006 ja BC Meshcheryakova Valgevenest, BS Belgorod, BC Runa/Yashkin S.A. (Moskva/Veliki Novgorod) ja BS Frunzenskaja (Sankt-Peterburg) Venemaalt, BS Liepaja Lätist ning teise Eesti meeskonnana BC Tallinn.

Kaheksa ülejäänud selles vanuseastmes osalevat meeskonda heitlevad samaaegselt Moskvas.

Põhihooajal peetakse kokku kolm etappi ja lisaks superfinaal. Kaks järgmist etappi viivad Erkmaa Korvpallikooli noored Venemaale - tuleva aasta jaanuaris mängitakse Veliki Novgorodis ja märtsis Moskvas. Superfinaali, kuhu pääsevad kaheksa paremat, korraldusõigused selguvad põhihooaja lõppedes.

Mainekas võistlussarjas debütandina üles astuva Erkmaa KK eesmärk on kõrge - jõuda tulevaks hooajaks EYBL-i eliitsarja. "Euroopa Noorte Korvpalliliigas osalemine on meeskonnale kindlasti huvitavaks väljakutseks ja loodan, et see aitab poistel nende arengus tõusta järgmisele astmele," tähendas Erkmaa KK peatreener Aivo Erkmaa. "Meie esimese hooaja eesmärk on jõuda alagrupis kaheksa parema hulka, mis kindlustaks järgmiseks hooajaks koha 16-liikmelises eliitsarjas."

EYBL-i etapi mängud algavad Tartus Turu tänava spordihoones reedel ja laupäeval kell 10 ning pühapäeval kell 9. Mängude ajakava leiab aadressilt http://www.neybl.lv/public/?id=93&ln=en&news_id=840. Sündmuste käiguga hoiab huvilisi kursis samuti Erkmaa Korvpallikooli koduleht.

AJAKAVA (Erkmaa KK mängud EYBL-i avaetapil Tartus, Turu tn 8)

reede, 25. november
kell 12.40 Erkmaa KK  - BC Frunzeskaja (Venemaa)
kell 18.00 Erkmaa KK - BC Meshcheryakova (Valgevene)

laupäev, 26. november
kell 12.40 Erkmaa KK - BC Minsk 2006 (Valgevene)
kell 18.00 Erkmaa KK - BS Belgorod (Venemaa)

pühapäev, 27. november
kell 11.40 Erkmaa KK - BS Liepaja (Läti)


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles