Punane pall, võimlemisrõngas ja kolmejalajooks

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pensionäride ühenduse Kodukotuse spordipäeval leidsid aset võistlused kolmel individuaalalal ja ühel võistkondlikul alal ning päeva lõpetas matk mööda Tartu sügisvärvides tänavaid.

Spordipäev algas rivistusega täna kell 11 Staadioni 48 maja ees, kus iga spordiala korraldaja jagas selgitusi ja pidas motivatsioonikõne.

Kettagolfi individuaalvõistluse korraldas Jüri Erm, palli korvi viskamise võistluse Lembit Nöps ning nooleviskevõistluse Rein Vahter.

Terve päeva juht oli aga Kodukotuse võimlemisringide juhendaja Tiiu Oras ning tema vastutas ühtlasi ka teatevõistluse eest.

Teatevõistluse rada oli ehitatud Staadioni 48 maja taha parki. Vahendeiks tohutu suur punane võimlemispall, mida tuli enda ees kas veeretada või seda süles kanda, seejärel võimlemisrõngas, kuhu pidi kaks võistlejat korraga sisse mahtuma, et koos joosta, ning lõpuks jupp nööri, millega järgmised kaks võistlejat pidid võidu kolmejalajooksu tegema.

Päeva lõpetas matk sügiseselt kaunis Tartus ja diplomite jagamine.

Päeva juht Tiiu Oras ütles, et osalejaid oli kolmekümne ringis ning et ta on põhimõtteliselt rahul, kuna üks osa pensionäride organisatsiooni liikmeid on veel maakodudes sügistöödega hõivatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles