Tudengipäevade menukaim üritus täitus minutiga

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengipäevade projektijuht Hendrik Unt manitseb tudengihakatisi, et kuigi reklaamtahvlitel on kirjas, et septembri viimasel nädalal õppetööd ei toimu, ei tasu seda võtta sõna-sõnalt. Üritusi saab väisata ikkagi siis, kui loengutes käidud.
Tudengipäevade projektijuht Hendrik Unt manitseb tudengihakatisi, et kuigi reklaamtahvlitel on kirjas, et septembri viimasel nädalal õppetööd ei toimu, ei tasu seda võtta sõna-sõnalt. Üritusi saab väisata ikkagi siis, kui loengutes käidud. Foto: Sille Annuk

Raekoja platsi kaudu tööle või kooli tõttajaid tervitab täna hommikul mõnus pannkoogilõhn. Just nõnda, linnarahvale pannkooke ja muud head-paremat pakkudes saavad alguse terve nädala kestvad sügisesed tudengipäevad.

Tudengid peavad sel nädalal pidu – käimas on sügisesed tudengipäevad. Hakatuseks pakutakse esmaspäeva hommikul Raekoja platsil putru ja pannkooke, siis tulevad aga riburada vanad head üritused nagu Mälukas, pubiralli või käruralli. Vaim tuleb vabaks lasta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles