Libapostitusega sai tartlasest Venemaal Norra gei

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See postitus hakkas levima nii Facebookis kui ka Twitteris. Inimeste näod on Muuga palvel udustatud, et foto valeinfoga veebis rohkem ei leviks. Pildile on lisatud venekeelne tekst, kus seisab: «Norra geipaar lapsendas Vene perest tüdruku. Ta võeti ema ja isa käest naabrite kaebuste tõttu, et tüdrukut kasvatatakse valesti. Vaadake ta (lapse – toim) silmi, ta on siiani šokis. Kaks homoseksuaali naeratavad rahulolevalt.» Facebooki kuvatõmmis
See postitus hakkas levima nii Facebookis kui ka Twitteris. Inimeste näod on Muuga palvel udustatud, et foto valeinfoga veebis rohkem ei leviks. Pildile on lisatud venekeelne tekst, kus seisab: «Norra geipaar lapsendas Vene perest tüdruku. Ta võeti ema ja isa käest naabrite kaebuste tõttu, et tüdrukut kasvatatakse valesti. Vaadake ta (lapse – toim) silmi, ta on siiani šokis. Kaks homoseksuaali naeratavad rahulolevalt.» Facebooki kuvatõmmis Foto: Facebooki kuvatõmmis

Esialgu pidas tartlane Sigmar Muuga enda kohta leviva valeinfoga pilti, kus ta tituleeritakse norralasest geiks, naljakaks, aga hiljem enam mitte. «Inimesed paistavad uskuvat kõike, mida neile räägitakse, kuigi tegemist oli täieliku valega,» lausus Muuga.

Ülemöödunud nädalal käis Muuga Venemaal Karsnojarskis. «Mul on seal mõned sõbrad, käisin neil külas,» rääkis Muuga. Sügisele kohaselt mindi sõpradega metsa seenele. Seenelkäigul tegi Muuga sõber Viktor Samusenko foto, kus on näha Muuga, veel üks sõber ja ka Samusenko nelja-aastane tütar. Samusenko jagas pilti sotsiaalmeedias kui vahvat seenelkäigu fotot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles